Revista Municipal Ajuntament

ESTEM MÉS A PROP: 3.347 Gràcies

ESTEM MÉS A PROP: 3.347 Gràcies
ESTEM MÉS A PROP: 3.347 Gràcies

Hem celebrat les eleccions municipals al Prat. Gràcies a 3.347 veïns i veïnes, ERC-El Prat és la tercera força política de la ciutat. Moltes gràcies a tothom per donar-nos la vostra confiança i, sobretot, per sortir a exercir el vostre dret a decidir.

El Prat ha decidit que la nostra ciutat sigui una ciutat d’esquerres, progressista i republicana. I des del Grup Municipal d’ERC-El Prat treballarem per seguir fent feina de proximitat amb la ciutadania. En aquests últims quatre anys hem estat trepitjant carrer per estar més a prop dels problemes de la gent del Prat. Hem procurat cobrir totes les zones de la ciutat i ho seguirem fent amb més eficàcia, en els propers 4 anys. Ara tenim més força institucional.

Estem preparant el calendari dels compromisos que hem adquirit durant aquesta campanya electoral: informar de les nostres propostes per millorar el comerç de proximitat, reunions amb les empreses locals per dibuixar el perfil formatiu adient que hem d’oferir des del Centre de Promoció Econòmica, posar les bases per crear i redactar el protocol per poder afrontar unes obres de llarga durada, trobades amb els paradistes del “mercadillo” de Sant Cosme per escoltar quines són les seves necessitats i reivindicacions que, fins ara, han rebut sempre la mateixa resposta: “això és innegociable”.

Des del Grup Municipal d’ERC-El Prat escoltarem i estudiarem totes les reivindicacions que ens arribin perquè nosaltres som com tu i sempre estem més a prop teu.